قواعد نام گذاری متغیر در پایتون | جلسه 2 آموزش مقدماتی پایتون رایگان
در جلسه اول آموزش مقدماتی پایتون رایگان به تعریف متغیرها پرداختیم و در این جلسه از سری جلسات آموزش مقدماتی پایتون قصد داریم قواعد نام گذاری متغیر در پایتون را مورد بررسی قرار دهیم. شما در هر کاری که میخواهید وارد شوید، لازم است تا قوانین آن را بلد باشید. در کدنویسی python نیز باید برای جلوگیری از بروز خطا، از قوانین آن پیروی کنید. در این جلسه از آموزش مقدماتی برنامه نویسی پایتون به توضیح قواعد نامگذاری متغیرها در زبان برنامهنویسی پایتون میپردازیم.
تعریف قواعد نام گذاری متغیر در پایتون
استفاده از قواعد نام گذاری متغیر در پایتون باعث میشود تا خوانایی کد منبع افزایش یابد و برنامهنویسان بهتر بتوانند حین مرور کد بر موضوعات مهمتر متمرکز شوند. از طرفی، بازسازی جست و جو و جایگزینی آنها توسط ابزار خودکار با حداقل خطا مواجه خواهد بود. همچنین ظاهر کد برای مرور و تغییر آن برای برنامهنویسان زیباتر میشود. قواعد نامگذاری متغیر در زبان برنامه نویسی پایتون شامل موارد مختلفی است که در زیر میتوانید چند مورد از مهمترین قواعد را مشاهده کنید.
- در زبان برنامهنویسی پایتون نمیتوان از اعداد و یا کاراکترهایی مانند @، #، & و یا مواردی از این قبیل برای تعریف متغیر در ابتدای نوشتار، استفاده کرد. در واقع برای نامگذاری متغیر تنها باید از آندرلاین (_) یا حروف انگلیسی استفاده کنیم.
- برای شروع تعریف متغیر نمیتوان از عدد استفاده کرد.
- نام گذاری متغیرها در پایتون به حروف کوک و بزرگ حساس است.
- برای کدنویسی پایتون بهتر است که نامگذاری متغیرها را کوتاه و به صورت توصیفی انتخاب کنید. مثل: str برای یک متغیر رشتهای (string).
- در صورتی که متغیر مورد نظر شامل چند خط است، میتوانید از آندرلاین یا زیرخط استفاده کنید. مثل: number_of_variable_in_code = 15.
مثال برای قواعد نام گذاری متغیر در پایتون
برای اینکه بهتر با مبحث قواعد نام گذاری متغیر در پایتون آشنا شوید، بهتر است با یک مثال از این مورد آشنا شوید که در زیر میتوانید یک مثال از این قواعد را مشاهده کنید:
a=100
2a=100
@t=400
_c=400
test=1000
سخن پایانی
در این جلسه از آموزش مقدماتی پایتون به صورت رایگان، به مبحث قواعد نام گذاری متغیر در پایتون پرداختیم. استفاده از این قواعد باعث میشود تا کدنویسی به صورت زیباتری پیش رود و برنامهنویسان برای مرور و تغییر کدها، کار راحتتری داشته باشند. دقت داشته باشید که نامگذاری متغیرها در زبان برنامه نویسی پایتون با رمزگذاری متفاوت است و نامگذاریها نباید بهگونهای باشد که خواننده و نویسنده را گمراه کند. استاد لیانی در ویدئوی جلسه 2 آموزش مقدماتی پایتون رایگان به صورت کامل در مورد این موضوع صحبت کردهاند. در صورت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما در آموزشگاه مبین فرا گستر ارتباط برقرار نمایید.