بازار کار طراحی سایت | 7 حقیقت درباره بازار کار طراحی سایت
طراحی سایت یکی از مهارت هایی است که این روزا سر و صدا کرده و بازار کار طراحی سایت در ایران رشد قابل توجهی داشته است. فروشگاه های کوچک و بزرگ همگی برای بهتر دیده شدن کسب و کارشون نیازمند یک وبسایت هستند که این نه تنها به معنای از بین نرفتن این کار بلکه نشان دهنده رشد سریع این حرفه است.
درآمد طراحی سایت در ایران چقدر است؟
این سوال برای هر فردی که بخواد حرفه ایی رو شروع بکنه پیش میاد که درآمد در آن شغل چقدر است؟ اما باید به این قضیه اشاره کرد که عوامل درآمد در این حرفه بستگی به میزان مهارت . سابقه کاری. تخصص در زبان ها و ابزار های طراحی سایت و همچنین نوع همکاری مثل فریلنسری . استخدامی . پروژه ایی و … در نظر گرفت. به طور میانگین یک طراح فریلنسر در ایران بین 10 تا 50 میلیون می تواند درآمد داشته باشد . درآمد طراحان حرفه ایی که به صورت دورکاری فعالیت دارند مبالغی بالا تر از این هم می تواند باشد.

آینده شغلی طراحی سایت روشن است؟
آینده شغلی این کار هم در ایران هم در کل جهان بسیار روشن است چرا که کسب و کارها به سرعت به سوی آنلاین شدن در حرکت اند. با پدیدار شدن هوش مصنوعی و جایگزینی آن در بسیاری از کارها با این حال طراحان سایت کارشان کم اهمیت نشده است بلکه فقط نحوه کارشان تغییر کرده است.
فرصت های شغلی طراحی وب برای چه کسانی مناسب است؟
این شغل فقط مناسب برنامه نویس های حرفه ایی نیست چون که حتی طراحی سایت هم آپدیت می شود و هر روزه کار در این زمینه بهتر و همچنین ابزار های آسان تری جایگزین قدیمی ها می شود.
در حال حاضر کسب و کار های بزرگ و کوچک . شرکت ها و غیره به دنبال طراحان سایت برای آماده سازی وبسایت برای خودشان هستند . امروزه با رشد فضای آنلاین حنی گرفتن پروژه هر روز راحت تر از دیروز می شود.

یادگیری طراحی سایت و ورود به بازار کار از کجا شروع می شود؟
منابع آموزشی زیادی برای یادگیری این مهارت به صورت فارسی و انگلیسی در اپلیکیشن های مختلف وجود دارد. برای مثال دوره های رایگان در یوتیوب و یا دوره های آنلاین و آفلاین در سایت ها . بعد از یادگیری این مهارت روی درست کردن یه نمونه کار تر و تمیز باید تمرکز کرد چرا که برای گرفتن پروژه مخاطب باید یک نمونه کار خوب از شما ببیند تا جذب بشود و به شما اعتماد کند که کار سایت خودش رو به شما بسپرد.

راه های پیدا کردن کار در طراحی سایت
برای پیدا کردن کار و گرفتن پروژه می توانید به سایت های کارلنسر ، جابینجا ، جاب ویژن ، ایران تلنت ، پارس کدرز و غیره مراجعه کنید و با آماده کردن یک رزومه خوب فرصت های شغلی برای شما فراهم می شود.
در دنیای طراحی سایت ما به صورت کلی دو زبان داریم ،زبان front-end (زبان سمت کاربر ) و زبان back-end (زبان سمت سرور)
front-end شامل html . css . javascript و back-end شامل php . pyton . ruby . java .
این زبان ها برای یادگیری طراحی سایت بسیار به ما کمک می کنند اما روش دیگه ایی هم برای طراحی یک وبسایت وجود دارد مثل وردپرس که خیلی کار طراحان سایت رو راحت تر کرده است و نیازی نیست تایم خیلی طولانی تری برای طراحی یک وبسایت بزارن و اینجوری صرفه جویی بیشتری در تایم و تحویل پروژه به کارفرما می شود .
اگر به دنبال یه شغل خوب و کارآمد هستید و می خواهید مسیر شغلی درخشان و آینده داری داشته باشید طراحی سایت شغل خوبی برای شروع در فضای آنلاین است و خلاقیت شما را به چالش می کشد .
خیلی مفید بود
خوب بود
ممنون