7 راه پیش گیری از آسیب جسمی کار با کامپیوتر
7 راه پیش گیری از آسیب جسمی کار با کامپیوتر ؛ استفاده مکرر از کامپیوتر می تواند به آسیب های جسمی زیادی منجر شود .یکی از شایع ترین مشکلات کار با کامپیوتر آسیب به عصب مچ دست می باشد که در اثر تایپ زیاد و شکل نادرست نشستن و قرار دادن دست به وجود می آید. و همچنین در این میان آسیب های دیگری مثل گردن درد ، کمر درد ، درد شانه و آسیب رسیدن به چشم ها از دیگر مشکلات است که در صورت رعایت نکردن در نشستن این مشکلات بروز می دهد . ورزش های کششی سبک در حین یا بعد کار برای تسکین درد یا جلوگیری از آن موثر است .
تاثیرات کار با کامپیوتر بر بینایی ؛ خطرات و راه حل ها
استفاده بیش از حد از نمایشگرهای دیجیتال باعث بروز مشکلی به نام خستگی چشم دیجیتال می شود. علائم این مشکل شامل خشکی چشم ، تاری دید ، دوبینی و سردرد به همراه دارد . یکی از راه های کاهش آسیب استفاده از این روش است که به شما توصیه می شود . یعنی هر 20 دقیقه ، به مدت 20 ثانیه به چیزی به غیر از صفحه نمایش گوشی یا کامپیوتر نگاه کنید . همچنین با تنظیم نور مانیتور و پلک زدن بیشتر چشم را در برابر آسیب محافظت می کنند . کار طولانی با کامپیوتر ، به خصوص بدون استراحت و بی وقفه و در شرایط بدنی نامناسب ، می تواند به مرور زمان فشار زیادی به عضلات ، مفاصل و حتی چشم ها وارد کند .
نمونه آسیب های جسمی کار با کامپیوتر
نمونه های زیادی از آسیب های جسمی رو بالاتر نام بردیم ازشون و همچنین خستگی ذهنی که خیلی از کارمندان ، فریلنسر ها و گیمر ها تجربش میکنن. نکته نگران کننده این است که این آسیب ها اغلب به صورت تدریجی ظاهر میشن و وقتی متوجه ان می شویم که که درمانشون زمان بر ، هزینه بر و طاقت فرسا تر می شود. رعایت اصول کار کردن با کامپیوتر ، نقش خیلی مهمی توی حفظ سلامت بلند مدتمان دارد.
رابطه بین استفاده از کامپیوتر و سلامت روان
امروزه تعداد زیادی از افراد ساعت های طولانی به صفحه نمایش کامپیوتر و گوشی خود خیره می شوند و این موضوع می تواند بر سلامت روان تاثر منفی بگذارد. کار کردن بیش از حد با کامپیوتر می تواند افراد را منجر به افسردگی ، اضطراب و احساس انزوا بکند. همچنین با حضور در بازی های آنلاین و فشار آوردن بیش از حد به افراد باعث اختلال در خواب ، کاهش کیفیت و تمرکز در زندگی می شود. با مدیریت زمان، انجام فعالیت هایی مثل ورزش کردن، کتاب خوندن ، تحرک داشتن و یا معاشرت بادیگران به حفظ سلامت روان شما کمک میکند.

کامپیوتر و بی تحرکی ؛ دشمن خاموش سلامت جسم
بزرگترین عامل تهدیدهای مرتبط با استفاده طولانی مدت با کامپیوتر ، بی تحرکی است. نشستن طولانی باعث افزایش خطر چاقی، کاهش گردش خون، فشار خون بالا ، دیابت و حتی بیماری های قلبی می شود . پژوهش ها نشان داده اند که بی تحرکی مزمن مشابه با سیگار کشیدن در کاهش طول عمر موثر است. برای جلوگیری از این مشکل باید با راه رفتن ، داشتن تحرک و یا کشش بدن در روتین زندگی خود بگنجانید . استفاده از میزهای تحریر و یا طرز صحیح نشستن به این موضوع کمک شایانی به ما می کند.

چگونه با حفظ سلامت ، از کامپیوتر استفاده کنیم ؟ راهکار های کاربردی
حفظ سلامت در حین کار کردن با کامپیوتر کاری غیر ممکنی نیست ، چرا که راه های مختلفی برای جلوگیری از آسیب رسیدن به ما وجود دارد و فقط باید از چند اصول ساده پیروی کرد . تنظیم ارتفاع و زاویه مانیتور در سطح چشم ، استفاده از صندلی های ارگونومیک با پشتی مناسب ، نور کافی در محیط از نکات کلیدی است . و همچنین باید از تایپ طولانیه بی وقفه خودداری کنید و از اپلیکیشن هایی که زمان استراحت رو یاد اور میشن استفاده کنید . توجه به تمامی این موارد یک سرمایه گذاری بزرگ روی خودتان ، سلامتی ، جسم و آینده شماست.
